top of page

Om alles vlot te laten verlopen zijn er enkele algemene voorwaarden die wij hanteren. Zonder het accepteren van deze voorwaarden is het niet mogelijk om een afspraak te maken!

WEES OP TIJD

Zorg dat u tijdig aanwezig bent op uw afspraak. Zo verloopt de planning vlot en kan iedereen gebruik maken van de tijd die gereserveerd is voor hun.

 

TE LAAT KOMEN

De gereserveerde tijd wordt speciaal voor u vrij gehouden. Mocht u dus te laat komen op de afspraak, dan kan deze tijd helaas van de behandelingsduur af gaan. De kosten voor een volledige behandeling worden wel aangerekend.

VERHINDERING OF ANNULERING VAN DE AFSPRAAK:

Gelieve afspraken minstens 24 uur op voorhand te annuleren. Indien dit niet wordt nageleefd wordt 50% van de behandeling aangerekend. Afspraken die later dan 12 uur worden geannuleerd of bij no-show wordt de volledige behandeling aangerekend.

Wanneer u een afspraak bij ons boekt gaat u akkoord met de voorwaarden. Ga je niet akkoord met deze voorwaarden, dan is het ook niet mogelijk om een afspraak te maken.

 

Er worden geen uitzonderingen gemaakt op deze regels.

CADEAUBONNEN

Cadeaubonnen blijven één jaar geldig en kunnen enkel ingeruild worden voor behandelingen en niet voor producten.

 

PRODUCTEN/CADEAUBONNEN KUNNEN NA AANKOOP, NIET MEER GERETOURNEERD WORDEN.

KLACHTEN OF ONTEVREDEN?

We doen er alles aan om u de beste kwaliteit, diensten en producten aan te bieden, maar het kan altijd voorvallen dat u niet tevreden bent of een klacht hebt. In dat geval stellen we het zeer op prijs als u contact met ons opneemt, zodat we samen tot een oplossing kunnen komen.

 

Indien u verder nog vragen hebt, kan u altijd contact met ons opnemen.

bottom of page